maanantai 10. huhtikuuta 2017

Muotoilu suosikit


Ajattelin tällä kertaa tehdä tällaisen arkistakin arkisemman postauksen, esitellä teille tukan laittoni tykötarpeet. Joskus viime vuoden puolella tein yhden samankaltaisen postauksen, jossa mukana oli myös pesutuotteet, mutta tällä kertaa päätin keskittyä vain pelkkiin muotoilu tuotteisiin. Sen aikaisemman postauksen jälkeen on tukkakin muuttunut niin radikaalisti, että ehkä pieni päivitys ei ole pahasta. Olen vieläkin niin innoissani tästä lyhkästäkin lyhkäsemmästä tukastani, että tukanlaitto ja uusien laitto tapojen kokeilu on päivien parhaita hetkiä. Ja ennen kaikkea, olen saanut heittää hyvästit "huonoille hiuspäiville". Tokihan välillä aamusella hiuksillani on suunta kohti kattoa taikka jotain muuta yhtä mielenkiintoista. Parasta kuitenkin tässä on se, että voi aamulla työntää pään lavuaariin ja kuivata uudelleen asentoon, eikä operaatio vie kuin 5-10 minuuttia! Mutta ennen kuivausta laitan tukkaani ensimmäisen tökötin.


Biozell keratiini lämpö- ja muotoilusuihke
Tämä on tullut käyttööni uutena uuden tukan myötä. Leikkausta edeltävänä päivänä aloin jo miettiä kuinka muotoilen tulevaa lyhyttä tukkaani. Arvelin kuivaavani sitä varmasti ahkerasti ihan vain muodonkin saamiseksi ja toisekseen, tunnen oloni märillä hiuksilla kovin kurjaksi ja nihkeäksi, siksi tukkani joutuu usein kestämään kuivaamista. Niinpä ajattelin, että jonkin sortin lämpösuoja olisi paikallaan. Löysin kivan näköisen putellin Biozellin muotoilutuotteiden joukosta ja päätin kokeilla. Tuote ei onneksi jäänyt vain kivan näköiseksi putelliksi, vaan löysi tiensä sydämeeni. Tykkään tästä, koska tökötti antaa sopivasti kevyttä pitoa ja muotoiltavuutta. Tämä on mielestäni hyvä tuote muotoilun pohjaksi.


Osis+ flexwax texture
Kuivauksen jälkeen lähden muotoilemaan vahan kanssa. Hyväksi perus vahaksi on käytössäni osottautunut Osiksen flexwax. Siinä on omaan makuuni juuri sopivasti pitoa. Hieron käsiini pieni määrän vahaa ja puristelen sen hiuksiini. Sen jälkeen tukkani on mukavan väänneltävissä ja käänneltävissä minne päin vain. Pitkätukkaisena käytin tätä myös tötteröiden pohja pitona ja siinä tämä on edelleenkin aivan loistava. Etutöyhtöni on nyt kuitenkin niin lyhyt, että se juuri ja juuri riittää tötterölle, niinpä oikea tuote oikeassa paikassa on tarpeen. Tämä on osottautunut jo heti ensi kerrasta lähtien loisto tökötiksi omiin tarpeisiini.


Osis+ 2 freeze
Tämä on jo monen vuoden takainen kestosuosikkini. Aivan loistava peruslakka! Olen kokeillut myös samaista lakkaa vahvuudessa 3, mutta tuntui vähän tönkölle, joten palasin takaisin varmaan, tuttuun vahvuuteen 2. Tämä oli mainittuna myös aikaisemmassa samankaltaisessa postauksessani, eikä mielestäni suotta, tämä on vain mielestäni kaikkea sitä, mitä lakan kuuluukin olla. Tämän kanssa viimeistelen tukan laittoni.


"Työkalut"
Piikkikampa on ollut jo iät ja ajat mukana tukkatouhuissani, mutta olen huomannut sen erityisen käteväksi tämän lyhyen tukan kanssa. Tukka kun on rajallinen, saa piikkikamman kanssa tehtyä niitä pieniä hienosäätöjä. Tupeerauskamman olen omistanut jo pidemmän aikaa, mutta nyt se on tullut vasta enemmissä määrin käyttöön. Sekin on osottautunut oikeanlaiseksi välineeksi tämän tukan pituuden kanssa.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä ne aina niin rakkaat peruspinnit, tarpeellisia tilanteessa kuin tilanteessa. Uusin hetki sitten käyttö pinnini, kun löysin tukan väriini yllättävän sopivan värisiä vaaleanpunaisia pitkiä pinnejä (kyljessä tuli myös sinisiä versioita, joille en niin koe käyttöä) sekä pienempiä perus kullan värisiä. Kummatkin tuntuivat niin hyvän napakoilta, paremmilta kuin aikaisemmat pinnini, joten en voinut muuta kuin pistää uusiksi pinni varastoni.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti