tiistai 11. lokakuuta 2016

Uudestaan!


Mieleni halajasi ottaa uusinta erää tökötin kanssa nimeltä Live lightener+twist cool rosé. Juurikasvua oli kertynyt taas sentin verran ja omaan silmääni se paistoi kuin Naantalin aurinko (toisin sanoen muiden silmään olematon). Mutta kuten on tullut huomattua, oma silmäni huomaa heti kaikki täydellisyyden rikkojat, kun joku muu ei edes asiaa huomaa.


Viime kokeilussa petyin hieman värin "vaalentavaan" ominaisuuteen, mutta kuitenkin tykästyin ajan myötä siihen miltä väri loppujen lopuksi näytti my little pony -pehkossani. Parissa pesussa väri haaleni kivasti, mutta jäljelle jäi kuitenkin hento hieman kylmään menevä vaaleanpunaisen tapainen väri. Loppuvaiheessa ennen uutta operaatiota väri oli sulautunut nätisti muuhun tukkaani. Siispä vaihtoehtoina tyven kanssa oli kiduttaa sitä vaalennuksella, jonka jälkeen (yrittää) saada suoraväri tarraamaan tai kiduttaa yhdellä tökötillä. Noh tulin valinneeksi sen yhden tökötin kidutuksen.


Tällä kertaa laitoin väriä samalla myös muuhun tukkaan, en siis suinkaan samaa väriä vaan tyveen cool rosé ja pituuksiin suoraväriä. Tasoitin rajaa kampaamalla tukan osio osiolta sitä mukaan kun värejä levitin. Tulin siinä samalla testanneeksi minulle uutta suoraväriä, jonka tilasin heräteostoksena muun tukka tökötti tilauksen yhteydessä, mutta myöhemmin lisää siitä.


Eroja viime testaukseen:
- Tällä kertaa tiesin mitä odottaa, ei unelmia ja toiveita täysin muuhun väriin sointuvasta tyvestä.
- Väristä tuli paljon tarkoituksellisemman näköinen kun liu'utti sen pituuksien väriin eikä ensimmäisen testaus kerran näköistä "vahinko väriä".


Tämän värin suhteen olin hitaasti lämpenevää sorttia. Ensimmäisen testi kerran jälkeen harkitsin tyven vaalentamista muutaman päivän levon jälkeen, mutta onneksi pistin silloin asian vain harkintaan enkä ollut suin päin vaalentamassa. Se muutama päivä saikin mielen muuttumaan siihen suuntaan, että katsotaan seuraavalla kertaa kun tyveä pitää laittaa. Noh kuten huomaa loppujen lopuksi tykästyin tähän hämmentävän kummalliseen väriin. Mutta vaikka tälle tökötille lopulta lämpeninkin, olen edelleen vahvasti sitä mieltä, ettei väri ole puhdasta pastellia nähnytkään.


-Teletapiksi heittäytynyt Satu

2 kommenttia: